Antena Căutare

Medicul care a făcut împrumut la bancă pentru a putea trata bolnavii din comuna sa a fost tâlhărit și batjocorit ,, Sunt un amărât de medic de țară care 31 de ani a dat de la el pentru ceilalți"

Medicul care a făcut împrumut la bancă pentru a putea trata bolnavii din comuna sa a fost tâlhărit și batjocorit ,, Acești oameni au acționat pentru puținul pe care îl aveam. Sunt un amărât de medic de țară care 31 de ani a dat de la el pentru ceilalți. Au considerat că dacă am o mașină în curte am și miliarde în casă. Acea mașină e munca unui om care nu are soție, nu are copii, are 60 de ani, 30 și ceva de ani de muncă"

Medicul care a făcut împrumut la bancă pentru a putea trata bolnavii din comuna sa a fost tâlhărit și batjocorit în propria casă,, Acești oameni au acționat pentru puținul pe care îl aveam. Sunt un amărât de medic de țară care 31 de ani a dat de la el pentru ceilalți. Au considerat că dacă am o mașină în curte am și miliarde în casă. Acea mașină e munca unui om care nu are soție, nu are copii, are 60 de ani, 30 și ceva de ani de muncă"

Medic român tâlhărit și batjocorit pentru o mână de bani

Cătălin Petrencic, medic de familie în comuna Mânăstirea din Călărași, a fost atacat în locuința și cabinetul său vineri seara. Medicul a povestit pentru HotNews.ro că a fost "tâlhărit, lovit, încătușat timp de două ore, totul a fost devastat, atât în cabinetul medical, cât și în locuința mea".

În urma unor inundații, Cătălin Petrencic a rămas la vârsta de 50 de ani fără locuință și cabinet medical pentru a îngriji pacienții. Pentru că și-a dorit din tot sufletul să continue să muncească în comuna sa, deși avea zeci de oferte în străinătate, bărbatul a fost nevoit să facă împrumut la bancă pentru a-și putea construi o nouă locuință și cabinet medical.

Cătălin Petrencic, a declarat pentru HotNews.ro,, "Este adevărat, am fost tâlhărit, lovit, încătușat timp de două ore, totul a fost devastat, atât în cabinetul medical, cât și în locuința mea, au creat un haos de neimaginat în ceea ce era organizat și pus la punct. Eu am încercat să mă apăr, dar aveam tot timpul sentimentul că îmi trăiesc ultimele clipe", Incidentul s-a petrecut vineri noapte, în jurul orei 1:00.
Momentan, ancheta este în curs, iar medicul nu poate oferi alte detalii. Atacul care s-a produs cu bestialitate a surprins și autoritățile care au declarat că sunt șocate de gradul de vandalizare pe care l-au găsit în casa doctorului, declarând că nu au mai văzut până acum așa ceva.


Hoții nu au găsit averi în locuința medicului


"Hoții au luat din locuință o mică sumă de bani, și tocmai pentru că nu au găsit mai mulți bani, au devastat tot. Eu sunt de peste 30 de ani aici, mereu am dormit cu ușile descuiate, aveam bunuri în curte pe care plecam și le lăsam, și niciodată nu s-a întâmplat să vină absolut nimeni. Eu aici nu am nici măcar gard și nu am pentru că am crezut că nu am de ce să îmi fac gard: oamenii aici mă cunosc, mă respectă, știu ceea ce am, mai degrabă ceea ce nu am, și nu există vreun motiv ca să fiu o țintă.

Acești oameni au acționat pentru puținul pe care îl aveam. Sunt un amărât de medic de țară care 31 de ani a dat de la el pentru ceilalți. Au considerat că dacă am o mașină în curte am și miliarde în casă. Acea mașină e munca unui om care nu are soție, nu are copii, are 60 de ani, 30 și ceva de ani de muncă și este culmea a ceea ce putea avea acest om. Am făcut 3 ani de navetă în cele mai mizerabile condiții și am spus că poate voi avea și eu vreodată ceva pentru ca atunci când mă duc de la stânga la dreapta să nu merg într-un tren fără geamuri sau într-o mașină de porci", spune Cătălin Petrencic.

Daunele au fost atât de mari, încât pt rearanjarea locuinței și cabinetului a fost nevoie de 13 oameni care au muncit întensiv timp de o zi. Din fericire, cabinetul a fost funcțional luni dimineața, iar oameni bolnavi au putut să îi calce pragul cabinetului luni dimineață.

Medicul consideră că în România este promovată o piață de muncă defectuoasă și de asemenea furtul, a cărei rată crește de la an la an. "Este încurajat cel care nu muncește, care nu este capabil, care nu vrea, să se ducă peste cel care are, cât de cât, cineva care muncește și are ceva acolo, cât să poată trăi. La țară poate se fura o găină din curte sau niște ouă din cuibar. Dar acum este o violență care este încurajată pentru că nu are răspuns pe măsura faptelor. Este o încurajare. S-a întâmplat acum la mine, s-a mai întâmplat acum o lună sau două la un medic din Călărași.

Există mentalitatea că medicii au și atunci acești oameni se gândesc să vină să ne dea în cap. Asta este țara în care trăim."

Dezastru total în școlile din România. Anunțul care le dă fiori tuturor părinților!... Imagini șocante! O femeie este atacată și lovită în scara unui bloc din Alba Iulia. Filmulețul e înfiorător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x