Antena Căutare

Mesajul postat pe Facebook de tânărul din Ploiești care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică: ”Nici Clamparu nu a făcut ce o să-ți fac eu ție”

Mihai Alexandru Nițescu, elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, care a înjunghiat o profesoară, a postat pe Facebook, cu doar câteva ore înainte de atac, un mesaj în care anunțat că a venit timpul pentru răzbunare. 

Mesajul postat pe Facebook de tânărul din Ploiești care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică: ”Nici Clamparu nu a făcut ce o să-ți fac eu ție”
Mihai Alexandru Nistescu avea asupra sa un cutit si mai multe arme albe

Mihai Alexandru Nițescu, elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, care a înjunghiat o profesoară, a postat pe Facebook, cu doar câteva ore înainte de atac, un mesaj în care anunțat că a venit timpul pentru răzbunare.

Cu doar câteva ore înainte de a-și ataca fosta profesoară, Mihai Alexandru Niţescu a anunțat pe Facebook că a venit timpul răzbunării. „M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici Clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a scris Mihai Alexandru Niţescu, făcând aluzie la Ion Clamparu, considerat cel mai de temut proxenet român din cauza ororilor la care își supunea victimele.

Agresorul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii atacului.

Detalii înfiorătoare în cazul profesoarei înjunghiate! Cine este agresorul și ce motiv ar fi avut să o atace

Profesoara înjunghiată a ajuns în stare gravă la spital, în șoc hemoragic. Femeia de 43 de ani a fost operată și se află în afara oricărui pericol.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremurătoare: ”Urmează cinci vremi grele! Dumnezeu ne va pedepsi crunt!”... Epidemie de gripă în România! Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, reacție vehementă: ”Școlile vor fi închise, doa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x