Antena Căutare

Mesajul unui chirurg dintr-un spital din România a revoltat întreaga Românie: „Mâna dreaptă, după 12 ore de operații la 30 de grade...”

Horea Feier este medic chirurg la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, iar postarea sa de pe Facebook cu o imagine în care își arată propria mână, după 12 ore de operații pe inimă, a devenit virală.

Horea Feier este medic chirurg la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, iar postarea sa de pe Facebook cu o imagine în care își arată propria mână, după 12 ore de operații pe inimă, a devenit virală.

„Mâna dreaptă, după 12 ore de operații la 30 de grade...”, a scris chirurgul Horea Feier, în descrierea imaginii.

Și mesajul medicului a iscat controverse, acesta ridicând încă o dată mai multe probleme pe care sistemul medical din România le are.

„Să fii unitate care depinde direct de Minister a ajuns o batjocură. Problema e clima inexistentă: în sală sunt 30 de grade pe monitor, sub scialitică (lampa de operație - n.n.) sunt 33, iar sub halat Dumnezeu știe cât”, a adăugat medicul, răspunzând la comentariile apărute pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, într-un alt comentariu, medicul a scris: „Păi nu e treaba noastră, ci a Ministerului să dea banii pentru o climă nouă. Actuala a funcționat 20 de ani. Costul ar fi undeva între 20-30.000 EUR, pare-se, dar eu zic că pentru Minister ar fi o investiție pe 20 de ani într-o instituție care asigură asistență de specialitate pentru 3 milioane de oameni”.

Ce nu s-a văzut în imaginile bătăii de la B1 TV: ”Palada i-a spus: ”Las' că vezi tu!” N-a mai durat mult și i-a dat un p... Vreme ca la sfârşit de iulie! Zonele din țară unde temperaturile vor urca până la 35 de grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x