Antena Căutare

"Apelați la un specialist!" Mesajul unui preot pentru cei care se tem de coronavirus. Cum să-ți învingi frica

Cunoscutul preot ortodox Constantin Necula are un sfat pentru cei care în aceste zile se confruntă cu tot felul de frici apărute din cauza COVID-19.

"Apelați la un specialist!" Mesajul unui preot pentru cei care se tem de coronavirus. Cum să-ți învingi frica
Constantin Necula | Facebook/ Constantin Necula

Părintele sibian Constantin Necula le-a transmis un mesaj celor care în aceste zile trec prin clipe dificile cauzate de epidemia de coronavirus.

“Greu de dat un răspuns. Pentru fiecare frica are un alt fel de izvor în subconștient ori în conștientizarea unei stări de lucruri dificile. Una este frica medicilor din linia întâi și alta a ipohondrului intoxicat cu fake-news-urile momentului. Una este frica mamei pentru copilul său și alta frica unuia ce pierde acum oportunități de afaceri. Frici și frici.”, afirmă Necula, într-un interviu pentru Tribuna.

Apelați la un specialist

Preotul sibian le transmite o sugestie terapeutică acestor persoane. „Pentru cele reale cred că răspunsul vine numai din dialogul cu un profesionist în domeniul consilierii ori cu un om de încredere din anturaj. Omul încercat de viață e soluția la cel care se înfricoșează de încercările vieții”, afirmă Necula, într-un interviu pentru Tribuna.

Repartizarea cazurilor de COVID-19 pe județe. Harghita, Gorj și Olt, cele mai puține cazuri. Suceava se apropie de 2.000... Românii se întorc acasă de Paște, în ciuda restricțiilor. Mii de persoane au trecut vama în ultimele 24 de ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x