Antena Căutare

METEO: Afla cum va fi vremea in weekend!

Sambata ploua mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in estul si sud-estul tarii precum si la munte. Maximele trec de 25 de grade in aproape toata tara si ajung la 31 de grade la Drobeta-Turnu Severin, Calarasi si Tulcea.

METEO: Afla cum va fi vremea in weekend!
| Intact Images

Si in Capitala vor fi conditii de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Dimineata 16-17 grade. Maxima va fi de 28...29 de grade. Duminica va fi deosebit de cald pentru data din calendar in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in jumatatea estica a tarii si in zona de munte, unde izolat vor cadea ploi de scurta durata.

Maximele trec de 30 de grade pe areale extinse in vestul si sudul tarii pana la 32 de grade la Drobeta-Turnu Severin. In Bucuresti putem deja vorbi de vreme deosebit de calda pentru data din calendar. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Dimineata 16-17 grade. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade.

Incepand cu sfarsitul de saptamana instabilitatea atmosferica scade si vremea se incalzeste. Astazi inca se mai asteapta fenomene de instabilitate in sudul si estul tarii, in special in partea a doua a zilei si la inceputul noptii. Dar de maine treptat vremea se imbunatateste.

Saptamana care vine, chiar de duminica mai degraba, putem vorbi despre o vreme in general frumoasa cu averse si descarcari electrice rare prin zona montana. In ceeea ce priveste regimul termic, acesta este in crestere. Mase de aer cald, reprezentate de nuantele de oranj si rosu acopera tara. Si daca in weekend maximele trec de 25 de grade in aproape toata tara, de luni valorile mai mari de 30 de grade sunt cele care predomina.

sursa: Income Magazine

foto: Intact Images

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare extrase joi, 13 iunie!... Nadine, amintiri dureroase din orfelinat: Acolo... "timpul nu trece, nu ai aniversari, nu se schimba vremea!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x