Antena Căutare

Meteorologii au emis un Cod Portocaliu de ploi si vijelii: 12 ore de precipitatii torentiale

Meteorologii au emis Cod Portocaliu de ploi. Cordul este valabil pana vineri, la ora 6.00. Atentionarea e valabila pentru mai multe judete, plus Capitala.

Conform ANM, in urmatoarele 12 ore va ploua torential, mai exact in intervalul 24.05 ORA 18:00 - 25.05, ORA 06:00.

In judetele Prahova, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Ilfov (inclusiv Municipiul Bucuresti), Galati, Vrancea si zona de munte a judetelor Suceava, Neamt si Bacau, pe arii extinse se vor cumula cantitati de apa de peste 50 l/mp.

Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger) Exista risc de viituri pe riurile mici.


Totodata, ramane valabila si atentionarea meteorologica COD GALBEN de ploi abundente, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina, ce vizeaza estul si sud-estul tarii, precum si toate zonele deluroase si montane, isi mentine valabilitatea pana in data de 25 mai, ora 09:00.

Foto: ANM

Crestinii ortodocsi si greco-catolici sarbatoresc Inaltarea Domnului, la 40 de zile dupa Inviere... 72 de perchezitii la clanul "Stanescu", in mai multe orase din orase din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x