Antena Căutare

Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia. Mașina s-a făcut bucăți. O femeie a murit pe loc, alți doi sunt în comă

Microbuz cu români, implicat într-un grav accident, pe o șosea din Cehia. Din primele informații furnizate de presa cehă, autovehiculul a fost spulberat de un TIR, înainte de granița cu Germania. O româncă a murit, iar alți șapte sunt gravi răniți. Doi se află în comă.

Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia. Mașina s-a făcut bucăți. O femeie a murit pe loc, alți doi sunt în comă Galerie
Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia | tachovsky.denik.cz

Accidentul a avut loc marți, la ora 14.00, atunci când un camion și un microbuz s-au ciocnit în Tisova, în regiunea Tachov, la granița cu Germania, scrie site-ul stiridiaspora.ro. În microbuz erau opt români, iar femeia care stătea pe locul din dreapta șoferului a murit pe loc. Ceilalți șapte au fost răniți, patru dintre ei foarte grav, doi fiind în comă.

„Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului”, a declarat Dagmar Jiroušková, purtătorul de cuvânt al Poliției, potrivit sursei citate.

Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia. Mașina s-a făcut bucăți. O femeie a murit pe loc, alți doi sunt în comă

*Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia; Colaj foto

În microbuzul spulberat de TIR se aflau doar români

Toate victimele aflate în microbuz sunt cetățeni români. O femeia a murit, alți șapte sunt la spital, dintre care doi în comă.

„Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol”, a precizat Mária Svobodová, purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare.

Cum s-a produs accidentul din Cehia, în care a fost implicat microbuzul cu români

Primele informații din anchetă arată că un șofer de camion, în vârstă de 44 de ani, a condus de la Trnová la Nová Hospoda și în timp ce trecea un viraj în Tisová, semiremorca a intrat pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu o microbuzul care se apropia. Camionul avea o semiremorcă pentru transport de bușteni, dar nu era cu încărcătură. Drumul era umed în momentul producerii accidentului.

Schimbare pentru românii care merg în vacanțe all-inclusive, în Bulgaria! Cum pot lua masa în concediile din acest an... ISU Bucureşti - Ilfov anunţă că acţionează pentru a extrage o mare cantitate de apă acumulată într-un pasaj de pe Şoseau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x