Antena Căutare

Mihai Constantinescu înmormântare: când și unde va fi înmormântat artistul

Mihai Constantinescu înmormântare: când și unde va fi înmormântat îndrăgitul artist. Simona Secrier, actuala parteneră de viață a artistului s-a ocupat de toate detaliile legate de înmormântare

Mihai Constantinescu înmormântare: când și unde va fi înmormântat artistul
mihai cosntantinescu inmormantare

Mihai Constantinescu înmormântare: când și unde va fi înmormântat artistul.

Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie 2019, după cinci luni de suferință. Anunțul a fost făcut de medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat în tot acest timp.

Mihai Constantinescu, celebrul artist cunoscut îndeosebi pentru piesele ”O lume minunată” sau ”iubiți și câinii vagabonzi” a murit după ce a făcut un stop cardio-respirator. Deși abia ieșie din comă și reînvăța să vorbească, starea artistului în vârstă de 73 de ani s-a deeteriorat brusc, survenind decesul.

Mihai Constantinescu înmormântare

Simona Secrier, actuala parteneră de viață a artistului a pus la punct toate detaliile legate de înmormântare. Aceasta a menționat pe pagina de Facebook unde își pot lua rămas-bun toți cei care l-au iubit pe artist. Astfel, trupul neînsuflețit al artistului va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva.

"Dragii mei, cu durere în suflet vă anunţ că Mihai a plecat... Cei care-şi doresc să-şi ia la revedere o pot face de miercuri de la orele 13.00 când Mihai va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva din bulevardul Banu Manta. Joi, 31 octombrie, de la orele 13.00, va avea loc slujba de înmormântare, apoi se va pleca la cimitirul Ghencea Militari. Înmormântarea va avea loc la orele 14.00", a notat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu avea locul de veci deja pregătit

Mihai Constantinescu s-a ocupat din timpul vieții de moemntul în care va părăsi ”lumea minunată”. Astfel, artistul și-a cumpărat un loc de veci, la Cimitirul Ghencea din Capitală.

Reamintim că Mihai Constantinescu era internat din luna mai la Spitalul Floreasca. Ieșise din comă, iar apropiații sperau la o minune.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, care i-a adus moartea. Înainte de a fi internat, artistul își anulase toate concertele.

Citește și:

Mihai Constantinescu și Mirabela Dauer, într-o fotografie de VALOARE din 1985: "artist de-a pururi îndrăgostit de tinereţe"

Cui îi rămâne averea lui Mihai Constantinescu

„Lucram chiar și noaptea, în frig. Ne înveleam cu husele de la pian”. Spectacole iubite și o farsă uriașă pentru comuniști! Povestea formidabilului trio Marius, Olimpia şi Mihai – Foto, Video

Lumea minunată a lui Mihai Constantinescu a apărut într-o jumătate de ceas: „Haideți, să vă văd care mai puteți să faceți asta!”​

Se schimbă legea! Poliţia nu te mai poate amenda dacă nu arăți buletinul atunci când ți se cere... Mihai Constantinescu și Mirabela Dauer, într-o fotografie de VALOARE din 1985: "artist de-a pururi îndrăgostit de t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x