Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Mihai Constantinescu înmormântare: când și unde va fi înmormântat artistul

Mihai Constantinescu înmormântare: când și unde va fi înmormântat îndrăgitul artist. Simona Secrier, actuala parteneră de viață a artistului s-a ocupat de toate detaliile legate de înmormântare

mihai cosntantinescu inmormantare

Mihai Constantinescu înmormântare: când și unde va fi înmormântat artistul.

Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie 2019, după cinci luni de suferință. Anunțul a fost făcut de medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat în tot acest timp.

Mihai Constantinescu, celebrul artist cunoscut îndeosebi pentru piesele ”O lume minunată” sau ”iubiți și câinii vagabonzi” a murit după ce a făcut un stop cardio-respirator. Deși abia ieșie din comă și reînvăța să vorbească, starea artistului în vârstă de 73 de ani s-a deeteriorat brusc, survenind decesul.

Mihai Constantinescu înmormântare

Simona Secrier, actuala parteneră de viață a artistului a pus la punct toate detaliile legate de înmormântare. Aceasta a menționat pe pagina de Facebook unde își pot lua rămas-bun toți cei care l-au iubit pe artist. Astfel, trupul neînsuflețit al artistului va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva.

"Dragii mei, cu durere în suflet vă anunţ că Mihai a plecat... Cei care-şi doresc să-şi ia la revedere o pot face de miercuri de la orele 13.00 când Mihai va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva din bulevardul Banu Manta. Joi, 31 octombrie, de la orele 13.00, va avea loc slujba de înmormântare, apoi se va pleca la cimitirul Ghencea Militari. Înmormântarea va avea loc la orele 14.00", a notat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu avea locul de veci deja pregătit

Mihai Constantinescu s-a ocupat din timpul vieții de moemntul în care va părăsi ”lumea minunată”. Astfel, artistul și-a cumpărat un loc de veci, la Cimitirul Ghencea din Capitală.

Reamintim că Mihai Constantinescu era internat din luna mai la Spitalul Floreasca. Ieșise din comă, iar apropiații sperau la o minune.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro