Antena Căutare

Mihai de la Suie Paparude a iesit din coma indusa si este constient

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, a iesit din coma indusa. In prezent se afla sub supravegherea medicilor din Timisoara, fiind exclusa posibilitatea de a fi mutat intr-un spital din Capitala.

Potrivit directorului medical al unitatii medicale care s-a ocupat de artist, Florin Birsasteanu, citat de Mediafax, pacientul se afla "pe un trend ascendent", iar sedarea i-a fost oprita si a fost detubat.

Mihai Campineanu se afla internat la Spitalului Judetean din Timisoara, unde va ramane sub strica atentie a medicilor.

Artistul a suferit un infarct miocardic, in noaptea de sambata spre duminica, la finalul unui concert sustinut la Timisoara. Colegii de trupa au sunat la 112, iar Mihai a fost preluat de un echipaj medical.

Dupa spusele colegilor, Mihai Campineanu a acuzat, imediat dupa concert, dureri puternice in zona pieptului, apoi acesta s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

Vremea cu Flavia Mihasan: "E o zi de octombrie foarte calda"... Vremea cu Flavia Mihasan: "Avem o saptamana cu soare tomnatic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x