Antena Căutare

Mii de pelerini, la Lemnul Sfintei Cruci. 50 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale

Dealul Mitropoliei din Capitala, loc de rugaciune vreme de o saptamana. Mii de oameni indura frigul si rabda ore intregi sa stea la coada pentru a se inchina la sfintele moaste depuse in exteriorul catedralei patriarhale. 50 de credinciosi au avut nevoie pana acum de ingrijiri medicale, dupa ce li s-a facut rau. Si sambata noapte credinciosii au continuat sa vina la raclele cu relicvele sfinte.

Dealul Mitropoliei a devenit neincapator pentru miile de credinciosi veniti sa se inchine la moaste. Iar preotii au impartit credinciosilor ceai cald.

Pelerinii s-au asejat la coada inca de ieri pentru a ajunge la racla unde sunt depuse moastele. Din cauza oboselii si a aglomeratiei, mai multi credinciosi au lesinat.

Credinciosii au atins de raclele cu moastele sfinte haine, iconite sau alte obiecte care sa ii ocrotesca de-a lungul anului.

Raclele cu Lemnul Sfintei Cruci si moaste Sfantului Dimitrie cel Nou, dar si ale Sfintilor Imparati Constantin si Elena, vor ramane pe esplanada din Dealul Mitropoliei, pana vineri, 29 octombrie.

Noua Dreapta vs. mafia imobiliara tiganeasca... Doi copii, loviti de autobuz in Ferentari. Soferul a incercat sa fuga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x