Antena Căutare

Mii de rusi, moldoveni si ucraineni petrec in Romania Craciunul pe stil vechi

Rusii, dar mai ales rusoaicele au cucerit muntii. Brunetele, roscatele si blondele de peste Prut sau chiar de mai departe, au venit sa petreaca sarbatorile pe stil vechi. Totul spre bucuria hotelierilor romani.

Tanara din imagini nu prea stie engleza, dar invata sa schieze. In Romania.

Si pana la urma, nu conteaza asa de mult barierele lingvistice cand peisajul statiunilor de la munte e acum intregit cu frumuseti rasaritene.

Mii de rusi, moldoveni si ucraineni au venit in Romania sa petreaca Craciunul pe stil vechi.

Multi insa abia asteptau sa urce pe skiuri. Chiar daca nu toti stapanesc la fel de bine acest sport.

Acest cuplu se afla prima oara in Romania. Au venit impreuna de la Chisinau, dupa ce au aflat de Poiana Brasov de la prieteni.

Chiar daca merge mai greu comunicarea, turistii rusi, moldoveni si ucraineni umplu buzunarele hotelierilor. In zona Brasov au ocupat aproape jumatate din locurile de cazare. Pretul platit pentru pachetul special cu sapte nopti de cazare, mic dejun si cina festiva in ajunul Craciunului variaza intre 180 si 600 de euro. Ortodocsii de rit vechi sarbatoresc Craciunul pe 7 ianuarie.

Foto: Intact Images

Un galatean care pescuia ilegal, impuscat in gat de proprietarul unei balti... O parte din turistii blocati la Balea Lac din cauza vantului au coborat pe jos 13 kilometri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x