Antena Căutare

Mile Carpenisan, ultimul jurnal!

Mile Carpenisan, ultimul jurnal! Corespondentul de razboi care "a trait in vremuri interesante" si care a dus Antena 1 peste tot in lume a fost condus pe ultimul drum. Pentru toti cei care l-au admirat si s-au bucurat de prietenia lui, "Sarbul" a fost din nou primul. Primul care a infruntat vesnicia. Cu microfonul, camera si vesta de jurnalist.


A fost o zi cu soare la Timisoara, dar trista si dureroasa. Familia, prietenii, colegii, toti cei care au fost alaturi de Mile pe ultimul drum, au avut, cu siguranta, sufletul impartit in tot atatea bucati cate clipe au trait cu Mile. "La o petrecere ad-hoc n-am fi venit la Timisoara. Am fi spus ca n-avem timp", au spus colegii lui. Dar, Mile a reusit sa-i adune pe toti laolalta.

Cosmin Herea si Florin Dobre, operatorii cu care Mile a fost pe front, au stat pana la sfarsit langa reporterul Mile Carpenisan, tinand in maini camere video indoliate. Pentru prima data, Mile nu le-a mai spus care-i subiectul stirii. El a fost STIREA.

Mile, mereu langa oameni... Statul introduce impozit forfetar pentru taximetrie si spalatorii auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x