Antena Căutare

Activitățile artistice, reluate după data de 15 mai. Anunțul făcut de ministrul Culturii: ”Se va face pe etape, întâi 50 de persoane, apoi 100!”

Activitățile artistice ar putea fi reluate după data de 15 mai, potrivit ministrului Culturii, Bogdan Ghiorghiu, care a anunțat că va propune Ministerului Sănătății reluarea acestora. 

Astfel, într-o primă etapă, acesta intenţionează să deschidă bibliotecile, muzeele şi librăriile, urmând ca ulterior, progresiv să permită reluarea activităţilor culturale cu 50 până la 300 de participanţi.

Ultimă oră! Numărul deceselor din cauza coronavirusului a crescut la 726, în România! Persoane decedate în urmă cu o lună, raportate abia astăzi!

”Într-o primă etapă avem în vedere muzeele, bibliotecile, librăriile şi activităţile cu publicul de acest tip, pentru că ele au un risc epidemiologic mai scăzut. Într-o etapă ulterioară dorim să se agreeze o propunere de evenimente culturale cu publicul care să nu depăşească 50 de persoane.

După aceea, într-o a treia etapă să fie evenimente cu participarea unui public de până în 100 de persoane.

Deci în primă fază 50, după aceea 100, urmând ca într-o ulterioară etapă să propunem permiterea desfăşurării evenimentelor cu o participare de până la 300 de persoane'', a spus ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, potrivit Antena 3.

Cum te poți infecta cu COVID-19 fără să întâlnești un bolnav ori să atingi un obiect contaminat. Experții din China, avertisment îngrijorător: ”Evită aceste locuri!”

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până astăzi, 30 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 12.240 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.017 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 726 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Garda de Mediu Buzău a sesizat Parchetul cu privire la incendiul declanşat săptămâna trecută pe dealurile din comuna buz... Ce spune Raed Arafat despre temperatura la care ar muri coronavirusul: ”Nu vrem să dăm o valoare, iar apoi oamenii să se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x