Antena Căutare

Fata de 13 ani dispărută din Olt a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu Mirela Ionela Drăguț

Mirela Ionela Drăguț, copila de 13 ani care a plecat de acasă să se întâlnească cu prietenul ei, un tânăr din localitatea Gârcov și nu a mai revenit acasă a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu minora

Fata de 13 ani dispărută din Olt a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu Mirela Ionela Drăguț
Fata de 13 ani dispărută din Olt a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu Mirela Ionela Drăguț

Primarul comunei Cilieni, Ionel Marancea, a declarat că fata de 13 ani, Mirela Ionela Drăguţ, ar fi la prietenul său, într-o localitate vecină.

„A sunat tatăl băiatului, au vorbit, se duc acolo“, a spus primarul, precizând că, în schimb, este în continuare căutată fata de 12 ani, din aceeaşi localitate, care a plecat de acasă marţi, 18 august 2020, bunica ei, cea care o îngrijeşte, anunţându-i pe poliţişti joi, 20 august.

„În urma activităţilor desfăşurate, minora DRAGUŢ MIRELA IONELA a fost găsită. Aceasta a declarat că nu e victima niciunei infracţiuni pe durata plecării de la domiciliu. În prezent se află la sediul poliţiei“, au confirmat şi reprezentanţii IPJ Olt.

Adolescentă de 12 ani, dispărută de acasă. Mirela a plecat să se întâlnească cu iubitul și nu s-a mai întors. Părinții sunt disperați

O altă minoră a dispărut de acasă joi

Această dispariție este semnalată la doar o zi de când părinții unei fete de 12 ani au cerut ajutorul oamenilor legii. Fata ar fi plecat de acasă marţi, 18 august 2020, însă pentru că obişnuia să plece şi să revină la o zi distanţă, bunica ei a aşteptat 48 ore înainte să-i anunţe dispariţia, după ce nu a putut-o contacta nici pe telefon, avându-l închis.

La aceste momente nu sunt noutăţi în cazul dispariţiei fetei de 12 ani, Maria Oaie, pe care o caută atât poliţiştii, cât şi localnicii.

Ei sunt românii care beneficiază de o nouă creștere a salariilor. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea... Scădere masivă de prețuri la cazări, pe litoral! Românii care se duc în acest interval la mare vor scoate mai puțini ban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x