Antena Căutare

„Cancerul nu avea ce să caute în viața mea”. Miruna își îngrijea mama bolnavă de cancer când a făcut și ea boala! Acum au ajuns amândouă la mila vecinilor

Caz înfiorător în localitatea Șumugiu din județul Bihor. O tânără în vârstă de 26 de ani și mama ei trăiesc o adevărată dramă, de când au aflat că amândouă suferă de cancer! Evacuate din casă din cauza datoriilor, cele două au ajuns acum la mila vecinilor/

„Cancerul nu avea ce să caute în viața mea”. Miruna își îngrijea mama bolnavă de cancer când a făcut și ea boala! Acum au ajuns amândouă la mila vecinilor Galerie
Miruna Sfârlea are o poveste de viață cutremurătoare

Miruna Sfârlea are 26 de ani, este din Oradea și este extrem de muncitoare: este asistent medical generalist, dar și asistent medical de farmacie.

Mamă și fiică din Oradea, diagnosticate cu cancer

Părinții săi au divorțat când avea 14 ani, așa că la 17 ani a fosr nevoită să se angajeze. A făcut școală după școală, ca să poată câștiga cât mai bine.

A termina studiile pe când avea 24 de ani și a muncit încă de când era minoră, ca să își poată îngriji mama bolnavă de leucemie. Nu s-a plâns, ci a învățat să trăiască din puținul pe care îl aduna.

citește și: „Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

Totuși, la începutul acestui an, tânăra a primit o lovitură cumplită: medicii au diagnosticat-o și pe ea cu cancer, spunându-i că are o tumoră neuroendocrină gastrică tip 1!

„Cancerul nu avea ce să caute în viața mea”. Miruna își îngrijea mama bolnavă de cancer când a făcut și ea boala! Acum au ajuns amândouă la mila vecinilor

Miruna Sfârlea are o poveste de viață cutremurătoare

Miruna Sfârlea are o poveste de viață cutremurătoare

Tratamentele costisitoare pentru cancer le-au făcut pe cele două să își piardă apartamentul în care locuiau și au ajuns să stea în chirie.

citește și: „Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. Ce plan emoționant și-a făcut o mamă tânără, înainte de moarte!

Din cauza traiului greu, tânăra mai are numeroase alte afecțiuni, la care s-a adăugat acum și cancerul! Fata suferă de tulburare anxios-depresivă, atacuri de panică, claustrofobie și anemie plurifactorială moderată.

„Nu era de ajuns că, la 14 ani, tatăl meu s-a hotărât să divorţeze şi ne-a lăsat singure, pe mine şi pe mama care era bolnavă, iar eu am început să lucrez de la 17 ani ca să o pot îngriji şi ca să pot merge la şcoală. Mai apoi ne-am pierdut apartamentul în care am crescut şi asta tot din cauza tatălui meu care a lăsat multe lucruri încurcate. A urmat calvarul chiriilor, totul ducând la stres şi suferinţă. Din februarie ne luptăm cu acest nou diagnostic. Fără locuinţă, cu o mamă bolnavă care trebuie îngrijită, cu lucrurile afară în curtea unei case unde am primit permisiunea să locuim temporar, fără serviciu şi neasigurată... Cancerul nu avea ce să caute în viaţa mea şi, totuşi, viaţa nu te întreabă, doar te loveşte”, a mai povestit Miruna.

Acum, Sfârlea Miruna și mama ei trăiesc din mila vecinilor și speră că cei care doresc să le ajute vor dona, cât de puțin, în contul deschis pe numele tinerei. Cei de la ebihoreanul.ro au prezentat mai multe detalii despre acest caz cutremurător.

Numărul de cazuri de coronavirus rămâne ridicat în București. Care sunt județele care au raportat cele mai puține infecț... Copil de șase ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de câinele bunicului său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x