Antena Căutare

Misterul morții lui Dan Condrea se adâncește! Un criminalist face acuzații grave: „Mortul nu e patronul Hexi Pharma”

Moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ridică numeroase semne de întrebare. Acesta ar fi murit în urma unui accident rutier, care s-a petrecut în seara zilei de duminică, între localitățile Buftea și Corbeanca. Condrea se afla la volanul mașinii sale, care s-ar lovit violent de un copac. Situația a stârnit numeroase polemici, psihologul criminalist Tudorel Butoi susținând chiar că Dan Condrea și-ar fi înscenat moartea.

Moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ridică numeroase semne de întrebare. Acesta ar fi murit în urma unui accident rutier, care s-a petrecut în seara zilei de duminică, între localitățile Buftea și Corbeanca. Condrea se afla la volanul mașinii sale, care s-ar lovit violent de un copac. Situația a stârnit numeroase polemici, psihologul criminalist Tudorel Butoi susținând chiar că Dan Condrea și-ar fi înscenat moartea.

"Haideti să vă dau una tare, domnule redactor: mortul din maşina… nu e el! Din datele pe care le deţin, el nu a putut fi recunoscut. Faţa şi toate celelalte sunt zdrobite, sunt atât de distruse încât nimeni nu l-a recunoscut fizic. Dar… lângă el s-au gasit acte de identitate. La sumele uriase de bani pe care le-au rostogolit aceşti escroci, la structurile, institutiile bănuite, pretabile a fi in acest joc, aceasta este o gluma de matineu. Se găseste un fraier care seamănă, ai inscenat accidentul şi ai pus lângă el actele. Aşa s-a facut invazia din Normandia. Evident că, pentru a putea verifica aceasta ipoteza trebuie sa ne aruncăm pe amprenta genetică şi pe amprentele papilare. Sunt singurele care (n.r. – impreuna cu amprenta dentara si cea oculara) ne pot da certitudinea. Sigur ca, pana la finalizarea anchetei, răman in lucru, ca ipoteze: un gest suicidar, un accident rutier, dar si aceasta inscenare a acidentului prin substituire de persoana”, a declarat Butoi pentru ziarulring.ro, citat de Antena 3.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit duminică într-un accident rutier în județul Ilfov, au declarat surse judiciare.

Oficiali din Poliția Ilfov au precizat că în mașină s-au găsit actele lui Condrea. Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat, pentru Agerpres, că în jurul orei 18,58 a fost înregistrat un apel privind un accident rutier grav în comuna Corbeanca.

''Am primit un apel în jurul orei 18,58, în urma unui accident foarte grav în comuna Corbeanca. În mașină se afla un bărbat, singur, în jur de 40 de ani. Echipajul SABIF a ajuns în 10 minute. Bărbatul prezenta leziuni extrem de grave. La scurt timp a ajuns la fața locului și o altă mașina de tip C. S-au făcut manevre salvatoare de viață, dar, din păcate, leziunile foarte grave erau incompatibile cu viața'', a precizat Alis Grasu.

ȘOCANT. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma A MURIT într-un accident de mașină!!... Veşti excelente pentru şoferii din România! Se întâmplă ceea ce toţi îşi doreau! Cu cât se ieftinesc carburanţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x