Antena Căutare

Braila: Un campion la Balcaniada de inot si-a gasit sfarsitul in timpul unei petreceri, dupa ce i s-a oprit inima

Moarte fulgeratoare pentru un tanar sportiv din Braila. Campion balcanic la natatie, adolescentul in varsta de 18 ani s-a prabusit in casa unui prieten, la o petrecere. Motivul ar fi numarul prea mare de pahare cu alcool pe care le-a baut. In esenta, insa, nimeni nu stie exact ce a facut ca inima tanarului sa se opreasca.

UPDATE 15:05 Distruse de durere, rudele au mers de dimineata sa-i ridice trupul de la morga. Anchetatorii asteapta acum rezultatele autopsiei, pentru a se putea pronunta in acest caz. Prietenii tanarului povestesc ca acesta ar fi baut la petrecere jumatate de litru de visinata. Si de aici ar fi pornit totul. Cert este ca analizele, facute periodic de orice sportiv, au aratat ca Tavi nu avea nicio problema de sanatate. Tanarul locuia impreuna cu mama lui, in Braila, dupa ce tatal lui a plecat la munca in Italia, sa-si ajute familia cu bani.

“A petrecut, a baut un pic mai mult” - Aceasta este singura explicatie pe care rudele, dar si anchetatorii o gasesc, momentan, pentru moartea tanarului de 18 ani. Sportiv de performanta, cu sute de ore de inot la activ si zeci de medalii castigate, baiatul nu avea probleme cardiace.

Tanarul a petrecut impreuna cu iubita lui si alte doua cupluri in casa unui prieten. La un moment dat, i s-a facut rau si s-a prabusit pe podea. Ceilalti tineri au sunat imediat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita. Inima lui a cedat pe loc.

Un alt echipaj de ambulanta a oferit, insa, primul-ajutor mamei tanarului, care a lesinat in momentul in care a aflat vestea tragica, insa a refuzat administrarea medicamentelor.

Trupul neinsufletit al baiatului a fost transportat la morga Spitalului Judetean din Braila pentru efectuarea necropsiei. In functie de rezultat, medicii legisti vor putea stabili cu exactitate ce i-a provocat moartea baiatului.

Octavian Mihai Ciocan era inotator de performanta, iar anul trecut, la Balcaniada de inot pentru juniori din Serbia, a castigat patru medalii de aur, doua de argint si una de bronz.

Scandalul carnii de cal in loc de vita ii sperie pe macelari. Autoritatile au descoperit o tona de carne pe fundul lacul... UPDATE! Leii confiscati din curtea lui Nutu Camataru vor ajunge la gradina zoologica din Bucov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x