Antena Căutare

UPDATE! Leii confiscati din curtea lui Nutu Camataru vor ajunge la gradina zoologica din Bucov

Nutu Camataru a ramas fara lei. Caii, cainii si canarii sunt la locul lor. Doar pentru ei avea acte. Inspectorii de la Garda de Mediu au gasit dupa patru zile o solutie pentru animalele salbatice din curtea interlopului. Leii vor ajunge la gradina zoologica din Bucov.

Nutu Camataru, pe numele lui adevarat Ion Balint, arestat pentru 29 de zile, risca sa ramana fara animalele din propria gradina zoologica.

Comisarii Garzii de Mediu au verificat daca animalele sunt tinute legal. Daca se va dovedi ca Nutu Camataru nu are autorizatie, acesta risca amenzi de pana la 10.000 de lei si chiar pedeapsa cu inchisoarea.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au retinut, vineri seara si sambata dimineata, un numar de 29 de persoane care fac parte din cele mai influente grupari interlope din Bucuresti, printre acestea fiind si fratii Camataru.

Retinerea liderilor si membrilor gruparilor Sportivilor si Camatarilor a survenit celor 115 perchezitii si zeci de audieri de persoane, care au avut loc vineri si in urma carora s-au ridicat sume importante de bani, bijuterii, masini de lux, droguri.

Oamenii legii au gasit la locuinta lui Nutu Camatari si animale salbatice transate, precum lei, ursi si cerbi.

Sursa: Antena 3

Braila: Un campion la Balcaniada de inot si-a gasit sfarsitul in timpul unei petreceri, dupa ce i s-a oprit inima... Pensiile de stat, insuficiente pentru un venit decent la batranete. Daca aveti intre 30 si 35 de ani trebuie sa economis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x