Antena Căutare

Moarte suspecta la Barlad: Militar, gasit fara suflare in baie

Un militar de la garnizoana din Barlad a murit marti seara in conditii greu de inteles. Colegii l-au gasit cazut in baie, fara suflare si au dat alarma. Barbatul era insurat, dar sotia lui era plecata la munca in Italia. Procurorii militari au inceput o ancheta.

Informatiile sunt tinute in spatele usilor inchise. Colegii militarului in varsta de 30 au refuzat sa faca declaratii. Nici anchetatorii nu au comentat pana acum.

Totusi, doua variante sunt luate in calcul. Prima ar fi ca militarul s-a sinucis. Nu se stie din ce motive. A doua varianta este cea a unui atac de cord. Insa, dupa spusele mamei, nu ar fi avut probleme de sanatate.

Militarul era angajat la garnizoana din Barlad si locuia in caminul garnizoanei, intr-o garsoniera. Rudele au ajuns noaptea trecuta acolo. Nu le venea sa creada ce s-a intamplat. Singura care a lipsit este sotia sa, plecata la munca in Italia.

Cauza exacta a decesului va fi stabilita in urma necropsiei. In paralel, a inceput o ancheta interna in unitatea militara.

Sondaj: Romanii spun ca nu muncesc bine, pentru ca nu dorm suficient... Targu-Jiu: Politistii comunitari folosesc arme inchiriate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x