Antena Căutare

Momente grele trăite de doi miri din Botoşani! Când au ajuns la restaurantul unde urma să aibă loc petrecerea au crezut că este o glumă: “Aveam deja 40 de persoane venite, aşteptam de opt ani clipa asta"

Doi tineri din Botoşani au avut parte de un adevărat coşmar la nuntă după ce au constatat că formaţia care trebuie să le cânte nu s-a mai prezentat la eveniment. 

Doi tineri din Botoşani au avut parte de un adevărat coşmar la nuntă după ce au constatat că formaţia care trebuie să le cânte nu s-a mai prezentat la eveniment.

După ce au semnat un contract în ianuarie 2016 cu o formaţie din Suceava şi au achitat un avans de 200 de euro din cei 2.500, doi tineri din Botoşani au avut parte de un şoc când au ajuns în sala în care urma să aibă marele eveniment.

Mirele a început să simtă că ceva este în neregulă încă de când se afla la oficierea religioasă pentru că nu primise nici un telefon de la cineva din trupă. Când a ajuns la sală temerile i-au fost confirmate: nu era nicio formaţie acolo. L-a sunat pe purtătorul de cuvânt al trupei care i-ar fi răspuns că ei sunt deja la alt eveniment.

Au urmat zeci de minute groaznice pentru cei doi tineri. Mireasa a izbucnit în plâns, iar mirele a început să caute disperat pe cineva care să îi cânte la nuntă, mai ales că invitaţii începuseră să sosească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a scăpa de această problemă, şeful trupei din Suceava a trimis alţi muzicanţi la petrecere, însă nu s-au ridicat la nivelul aşteptării.

”Pui trei frunze deasupra, de decor, și e gata de servit mai departe!” Resturi de mâncare oferite clienților în mai mult... O poză te poate lăsa fără mașină! Doi turiști din România au trecut prin clipe de coșmar, de dragul unei fotografii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x