Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

VIDEO/ Nadia Comăneci, interviu exclusiv la Observator despre fuga ilegală din țară! „Am sărit vreo șapte garduri ghimpate”

România sărbătoreşte 30 de ani de libertate, iar Observator vă aduce, în exclusivitate, poveştile celor care au pus ţara noastră pe harta lumii. Nadia Comăneci vorbeşte în exclusivitate despre fuga din România, momentele cele mai importante din viaţa ei, dar şi despre cum încearcă zi de zi să facă lumea un loc mai bun.

Nadia Comăneci

În premieră naţională, va fi difuzată transmisiunea CNN din 1989, atunci când Nadia a putut să reia legătura cu familia ei, prima oară după ce apărăsit ţara ilegal. Mâine, la ora 19.00, la Observator voți putea urmări reportajul realizat Sabrina Preda şi Mihai Dină.

„Am sărit vreo șapte garduri ghimpate și nu aveam voie să ieșim la șosea pentru că eram într-un loc unde nu era picior de om. Cei care conduceau mașina au spart un far, pentru că era noapte și au spus nu ieșiți până nu vedeți o mașină care nu are decât un far! Zici că povestesc un film”, a povestit Nadia Comăneci.