Antena Căutare

Nati Meir a suferit un atac cerebral

Fostul candidat la presedintie Nati Meir a suferit, marti, un atac cerebral. Potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al Penitenciarului Galati, Nati Meir a acuzat probleme de sanatate, de natura cardiaca, inca de duminica.



"Duminica, detinutul a fost transportat si internat la Spitalul Judetean Galati, dupa ce a acuzat probleme de sanatate de natura cardiaca. In aceasta dimineata (n.r. marti), medicii au decis ca se impune transferarea sa la Poarta Alba, la Spitalul Penitenciar", a declarat, pentru Mediafax, Safta Trincu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului de Maxima Siguranta Galati.

Nati Meir, fost deputat PRM, a fost arestat preventiv in octombrie 2009, fiind cercetat intr-un dosar de trafic de influenta. In 13 octombrie 2010, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe fostul deputat la sapte ani de inchisoare cu executare, fiind acuzat de inselarea mai multor persoane, carora le promitea ca le da sume de bani imprumut in schimbul unor garantii.

Instanta a mai decis ca Nati Meir sa plateasca daune materiale pentru opt dintre partile civile constituite in dosar.

Cu o saptamana inainte de sentinta Tribunalului, fostul deputat a incercat sa se sinucida in Penitenciarul Galati, insa gestul sau a fost descoperit la timp de gardieni.

Tot in Penitenciarul Galati, se afla in arest preventiv, din luna aprilie 2010 si Or Meir, fiul lui Nati Meir, acuzat de complicitate la trafic de influenta si complicitate la cumparare de influenta, ambele in forma continuata.



Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Zeci de curse aeriene, anulate din cauza cetii... Copil roman vandut in rate unei familii din Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x