Antena Căutare

Ne asteapta patru zile de canicula in toata tara. Vezi prognoza meteo in weekend!

Vin 4 zile de canicula, cu maxime ce vor oscila intre 35 si 37 de grade Celsius. Mai mult decat atat, romanii vor avea parte de doua luni cu temperaturi caniculare si seceta, conform Centrului European pentru prognoza vremii.


Iata prognoza pentru urmatoarele zile:

Vineri (8 iunie)

In tara: valorile de temperatura vor creste, vremea devenind calduroasa in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin si doar in nordul extrem al tarii si in zona de munte vor fi unele innorari si cu totul izolat averse si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest si Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 12 si 22 de grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

In Bucuresti: Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.


Sambata (9 iunie)

In tara: Vremea va fi calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in Campia de Vest si in Campia Romana. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in regiunile nordice si la munte, unde izolat se vor semnala averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 28...29 de grade pe litoral, pana la 36...37 de grade in Banat si Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 13 si 23 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti: Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.


Duminica (10 iunie)

In tara: Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Campia de Vest si in Campia Romana. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si averse local la munte si izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 37 de grade, iar cele minime intre 13 si 23 de grade.

In Bucuresti: Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 34...35 de grade, iar cea minima de 18...20 de grade.


Luni (11 iunie)

In tara: Vremea se va mentine calduroasa, pe arii restranse caniculara dupa-amiaza in Campia de Vest si in Campia Romana. Cerul va fi variabil, pe arii restranse cu innorari, averse si descarcari electrice, mai ales in zona de munte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 37 de grade, iar cele minime intre 13 si 23 de grade.

In Bucuresti: Vremea se va mentine caniculara, in special in orele amiezii. Temperaturile maxime vor varia intre 32 si 36 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade.



VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE IN URMATOARELE ZILE!

Contestatii BAC 2011: Vezi rezultatele finale pe judete!... VIDEO! Scandal sangeros azi-noapte cu topoare in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x