Antena Căutare

Niciun spital din străinătate nu-l vrea pe Andrei, tânărul băgat în comă de un adolescent: „Hai Andrei, că poți! Demonstrează-le!”

Familia şi colegii copilului băgat în comă de un adolescent practicant de karate s-au rugat şi şi-au strigat disperarea în faţa spitalului. Andrei este de 20 de zile în comă profundă, însă părinții se agață de ultima speranță: transferul în străinătate. Din păcate, toate spitalele îl refuză din cauza stării grave, iar oamenii Ministerului Sănătății să intervină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt semne care le dau părinților speranță. Chiar dacă medicii imagini cu bataia nu îi dau şanse băiatului de 13 ani bătut până la comă în plină stradă, de un adolescent, practicant al sporturilor de contact.

În urmă cu trei săptămâni, băiatul de 13 ani s-a prăbuşit sub pumnii agresorului. Şi sub privirile trecătorilor, care au asistat nepăsători la atacul violent. Adolescentul a fost resuscitat pe trotuar și trimis la spitalul din Constanţa.

Părinții îi acuză pe medici că nu l-au transferat la alt spital. Oamenii caută acum disperați o clinică din străinătate care să-l primească.

Agresorul în vârstă de 15 ani a fost inițial arestat la domiciliu, de unde trimitea mesaje sfidătoare. La cererea procurorilor, a ajuns în spatele gratiilor.

Misiune pe viaţă şi pe moarte în Dunăre! Doi bărbaţi erau în pericol să moară îngheţaţi. Misiunea spectaculoasă de salva... Cutremur neobișnuit în România, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ce magnitudine a avut seismul și unde a avut epicen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x