Antena Căutare

Nicolae Badea: "Renuntasem la Pirvulescu de marti”

Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a explicat de ce clubul din Stefan cel Mare nu s-a inteles cu Gaz Metan pentru aducerea lui Paul Pirvulescu.

"Paul Pirvulescu a fost unul dintre jucatorii pe care Dinamo i-a urmarit de foarte mult timp, a fost unul dintre cei vizati pentru a completa lotul, dar nu in orice conditii. Gaz Metan a avut anumite pretentii financiare, dar trebuie tinut cont si de valoare si de suma pe care o merita un jucator atunci cand se face o tranzactie. Marti, am constatat o inflexibilitate de a negocia a celor de la Medias, asa ca am intrerupt orice contact pentru ca Pirvulescu nu a fost singura optiune pentru banda stanga, ci doar unul dintre cei vizati", a declarat Nicolae Badea.

Presedintele "cainilor" a raspuns elegant la declaratiile razboinice ale lui Gigi Becali, care spusese ca: "Badea a vrut razboi si i-am aratat ca nu se poate pune cu mine!": "Gigi Becali poate castiga 100 de razboaie gen Pirvulescu, nu ma deranjeaza deloc. Sper doar ca Paul sa nu devina curand asa numita oaie neagra a Stelei! Probabil ca suporterii nostri il asteptau pe Pirvulescu ca dinamovist, nu stiu cum va fi cu fanii Stelei insa".

600.000 de euro a oferit Dinamo lui Gaz Metan pentru Pirvulescu, Steaua plusand cu 100.000 de euro, plus TVA

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Pensionarii militari ameninta MApN cu plangeri penale si mitinguri... Balea Lac. Zeci de turisti au ramas blocati dupa ce vantul puternic a oprit telecabina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x