Antena Căutare

Ninsori si viscol in majoritatea regiunilor tarii. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Prima saptamana din 2011 incepe cu ninsori si viscol in majoritatea regiunilor tarii. Conform unei informari meteorologice, in intervalul 3 ianuarie, ora 08:00 - 4 ianuarie, ora 04:00, va ninge in Dobrogea, Muntenia, Oltenia, sudul Moldovei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura.


In Capitala ninsorile au inceput inca din noapte de duminica spre luni, astfel ca spre dimineata se asternuse deja un strat subtire de zapada. Conform meteorologilor, ninsorile nu vor continua si in urmatoarele zile, insa vremea se va mentine geroasa in majoritatea regiunilor.

PROGNOZA METEO PENTRU 3, 4 SI 5 IANUARIE

IN TARA

Luni

Vremea va fi rece, geroasa noaptea in jumatatea de nord a tarii. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales in cursul zilei, va ninge in Dobrogea, Muntenia, Oltenia, sudul Moldovei, in zona Carpatilor Meridionali si de Curburã si izolat in rest. Pe litoral, la inceputul intervalului, vor mai fi conditii de precipitatii mixte si polei. In sud-estul tarii si la munte, vantul va avea intensificãri, viscolind temporar ninsoarea, mai ales in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -16 si -6 grade. Presiunea atmosferica in usoara crestere.

Marti

Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros si doar izolat va mai fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre -18 si -8 grade, mai coborate in depresiuni. In zonele joase, mai ales noaptea, se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura. Presiunea atmosferica in crestere.

Miercuri

Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros, iar in zonele joase, mai ales din sud si est, va fi ceata persistenta, asociata cu depunere de chiciura si trecator cu fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre -15 si -5 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral.

IN BUCURESTI

Luni

Cerul va fi noros. Va ninge, iar vantul va fi moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -6....-5 grade.

Marti

Vremea va fi rece, geroasa noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -2 grade, iar cea minima va fi de -12....-10 grade. Noaptea se va produce ceata, asociata cu depunere de chiciura. Presiunea atmosferica in crestere.

Miercuri

Vremea va fi rece si inchisa. Va fi ceata asociata cu depunere de chiciura, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de -6...-5 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -10 grade.

Pentru informatii complete despre avertizari si starea vremii, accesati site-ul meteoplus.ro.

VIDEO! Biserica in flacari intr-o localitate bistriteana... Monumentul "Crucea Secolului", marul discordiei dintre Primaria Capitalei si Ministerul Culturii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x