Antena Căutare

Noi informații despre scandalul cu bâte și topoare din Giurgiu! Șase bărbați au fost reținuți! Ce spun polițiștii

Apar noi detalii în cazul conflictului dintre două familii ce a izbucnit joi dimineață, în Bolintin Vale, județul Giurgiu. Astfel, în urma scandalului, șase persoane au fost reținute, iar două au fost plasate sub control judiciar. 

Apar noi detalii în cazul conflictului dintre două familii ce a izbucnit joi dimineață, în Bolintin Vale, județul Giurgiu. Astfel, în urma scandalului, șase persoane au fost reținute, iar două au fost plasate sub control judiciar.

Potrivit poliţiştilor din Giurgiu, şase persoane din Bolintin Vale au fost reţinute şi două plasate sub control judiciar în urma unui scandal care a avut loc între două familii din localitate. De asemenea, o persoană este acuzată de tentativă de omor.

Conform sursei citate, persoanele care au fost reținute sunt șase bărbați cu vârste cuprinse între 16 şi 46 de ani, unul fiind cercetat pentru tenatativă de omor, iar alți doi sunt cercetați pentru încăierare.

Poliţiştii au precizat că scandalul a avut loc miercuri, participanţii la scandal lovindu-se cu pumnii, cu bâte şi cu un topor.

”Poliţiştii s-au autosesizat şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, context în care au executat un foc de avertisment cu armamentul din dotare. În urma conflictului spontan, trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au mai transmis poliţiştii, potrivit News.ro.

În cadrul cercetărilor, s-au identificat opt persoane implicate în acest scandal, în total 14 persoane fiind audiate.

Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care face cercetări pentru tentativă de omor.

De asemenea, au fost ridicate de la persoanele implicate obiectele folosite la agresiune.

România, condamnată la CEDO pentru refuzul şcolarizării unui deţinut; statul trebuie să-i plătească acestuia 2.000 de eu... CFR, obligată să plătească o cursă cu taxiul pentru un bărbat din Oradea! Cum s-a ajuns la această situație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x