Antena Căutare

„Am dormit într-o gară din București și am căutat prin gunoaie”. Nora reginei Marii Britanii, dezvăluiri uimitoare! Ce i s-a întâmplat în România a marcat-o pe viață - VIDEO

Nora reginei Elisabeta a doua a Marii Britanii, Sarah Ferguson, ducesa de York, a spus, într-o emisiune radio, că a dormit într-o gară din Bucureşti şi a fost nevoită să caute prin tomberoane după mâncare.

Sarah Ferguson, în vârstă de 60 de ani, a trecut prin aceste experienţe ca să afle pe propria piele cum este viaţa unei persoane fără adăpost. Ducesa de York a mărturisit că experienţa trăită în Bucureşti a fost printre cele mai marcante din viaţa sa.

Ducesa a învăţat să supravieţuiească ca om al străzii de la un băiat de 15 ani, întâlnit în capitala României. Ea a fost nevoită să doarmă în gară şi să caute mâncare în tomberoane. Totul în cadrul unui proiect menit să îi arate realitatea dură pe care o trăiesc persoanele fără adăpost.

„S-a întâmplat în Bucureşti. Am dormit într-o gară. Am decis să fac asta deoarece nu pot să îmi desfășor activitatea fără să știu exact cum se simt acele persoane. Nu voi uita asta niciodată. M-am întâlnit în gară cu un copil minunat de 15 ani care mi-a spus să nu îmi fac griji și să stau cu el”, a spus ducesa.

Membră a Familiei Regale din Marea Britanie, Sarah Ferguson este implicată în proiecte sociale de peste 30 de ani. A fondat organizaţii pentru copii şi a călătorit în aproape toată lumea în scop caritabil.

Examenele la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020, supravegheate de mai mulți profesori. Anunțul făcut de ministrul E... Cum arată călătoria cu autocarul în plină pandemie de coronavirus. Reacții după prima excursie la Sibiu: ”Confortul e mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x