Antena Căutare

Noua măsură de protecție a banilor: DISTRUGEREA cardului după fiecare utilizare! Mii de români folosesc deja această metodă

Într-o Romanie in care hackerii cloneaza carduri, sparg bancomate si golesc conturi, tot mai multi oameni investesc in masuri de securitate! Unii folosesc mai multe carduri, altii isi fac asigurari, iar altii isi distrug cardul dupa fiecare tranzactie!

Într-o Românie în care hackerii clonează carduri, sparg bancomate şi golesc conturi, tot mai mulţi oameni investesc în măsuri de securitate! Unii folosesc mai multe carduri, alţii îşi fac asigurări, iar alţii îşi distrug cardul după fiecare tranzacţie! Da, pot face asta, pentru că este vorba despre cardurile virtuale, care nu pot fi golite de niciun hacker. Iar, în curând, vom putea să ne facem toate plăţile doar cu ajutorul telefonului mobil.

Cardurile virtuale de unică folosinţă au apărut de două luni în România şi au deja 40.000 de utilizatori. Cardul în sine există doar în memoria telefonului mobil.

„Generezi un card direct din aplicaţie, introduci datele pentru a procesa tranzacţia, iar datele respective se şterg după fiecare tranzacţie: o tranzacţie, un card”, explică Irina Scarlat.

Experţii ne recomandă să folosim două carduri. Pe unul să ţinem economiile, salariul şi să îl lăsăm acasă, iar pe celălalt să transferăm suma necesară traiului de zi cu zi. Astfel, în cazul în care s-ar ajunge la o fraudă, pierderile ar fi minime.

Admitere ASE 2018. Licență și cum devii student la ASE... ALERTĂ! Meteorologii anunță COD GALBEN și PORTOCALIU în mai multe județe! Ce se întâmplă cu vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x