Antena Căutare

Vești extrem de triste în Marțea Mare! După ce s-a luptat cu viața, bebelușul aruncat de mamă în haznaua din fundul curții a murit la spital

Nou-născutul aruncat ieri de mama lui în haznaua din curte s-a stins noaptea trecută la spital. Copilul era în stare extrem de gravă iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Vești triste! Deși medicii au luptat din greu să-i salveze viața, bebelușul nou-născut aruncat de propria mamă în toaleta din fundul curții a murit azi-noapte la spitalul de Pediatrie din Galați! Cu o greutate de 4 kg la naștere, perfect sănătos, micuțul a stat în hazna până când o echipă de pompieri a reușit să-l scoată

Nou-născutul aruncat ieri de mama lui în haznaua din curte s-a stins noaptea trecută la spital. Copilul era în stare extrem de gravă iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Bebeluşul a fost găsit într-o latrină de un vecin care l-a auzit pângând şi a sunat la 112. Mama copilului este acum anchetată de poliţiştii care au cerut ca femeii să i se facă şi o expertiză psihiatrică.

Dacă se va dovedi că avea discernământ când a aruncat bebeluşul, ea va fi acuzată de omor. De-a lungul anilor, femeia a mai născut nouă copii, toţi daţi în grija asistenţilor maternali.

Cum și-a explicat mama acest gest inuman

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului (DGPC) Galaţi, mama micuţului ar fi declarat că s-ar fi dus la toaletă şi a născut copilul acolo.

”Iniţial, pompierii au săpat în lateralul fosei septice, pentru că placa de beton avea 4 metri pătraţi. Ulterior, datorită unui excavator solicitat din apropiere, s-a putut efectua o intrare în lateral, unde s-a coborât cu ajutorul scării de fereastră pentru a fi salvat la timp bebeluşul proaspăt născut”, precizează reprezentanţii ISU Galaţi.

Femeia are vârsta de 33 ani și a declarat că mai are 11 copii, dintre care nouă sunt în grija DGPC Galaţi, informează cei de la Agerpres.

Două persoane, soț și soție, au murit în urma unui accident rutier! Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face n... Travestiții din Arad au fost arestați. Cum s-au îmbrăcat „fetițele” înainte de a ajunge după gratii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x