Antena Căutare

S-a schimbat totul. Anunț de ultimă oră pentru românii, care vor să-și cumpere o locuință prin „Prima Casă”

După două luni de incertitudini, Guvernul a relansat astăzi programul Prima Casă. Au fost alocaţi aceeaşi bani ca anul trecut, iar condiţiile de creditare au rămas neschimbate.

După două luni de incertitudini, Guvernul a relansat astăzi programul Prima Casă. Au fost alocaţi aceeaşi bani ca anul trecut, iar condiţiile de creditare au rămas neschimbate. Statul garantează şi credite pentru locuinţe de lux, doar că în acest caz cei interesaţi trebuie să aibă mai mulţi bani pentru avans.

Cel mai mare târg de imobiliare din ţară s-a deschis la Palatul Parlamentului, chiar în ziua în care Guvernul a dat startul programului Prima Casă 2019. Nu sunt modificări faţă de anul trecut. Fondul de garantare a rămas neschimbat, 2 miliarde de lei, la fel şi avansul minim pe care trebuie să-l achite cumpărătorii - 5 la sută din valoarea locuinţei.

Aşadar, programul continuă să-i sprijine pe tinerii care nu-şi permit să achite un avans mai mare pentru viitoarea locuinţă dar îi încurajează şi pe cei care vor să-şi cumpere case mai scumpe. Anul trecut, fondurile nu s-au epuizat.

Jobul care le poate aduce românilor un salariu de peste 1500 de euro pe lună! E nevoie de 100 de ore de studiu!... Cinci greșeli de evitat sâmbătă! Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x