Antena Căutare

Șocant! O altă tânără a dispărut din Caracal! Florina are 11 ani și e căutată în toată țara

Un nou caz șocant de dispariție uimește România! În mod surprinzător, o altă adolescentă de 11 ani din Caracal este de negăsit, după ce a plecat să-și cumpere haine!

Șocant! O altă tânără a dispărut din Caracal! Florina are 11 ani și e căutată în toată țara Galerie
Cine este tânăra dispărută din Caracal

O fată de 11 de ani din Caracal este căutată de poliţişti după ce a dispărut de acasă pe data de 15 decembrie. Ea a mers să-şi cumpere haine şi nu a mai revenit la domiciliu.

TÂNĂRĂ DIN CARACAL, DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 16 decembrie, o femeie din Caracal a anunţat poliţiştii de faptul că fiica eu, Florina Andreea Radu, de 11 ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Mama a spus oamenilor legii că fata a plecat de acasă pe data de 15 decembrie, spunând că merge să-şi cumpere haine.

Ea are o înălţime de 160 de centimetri, aproximativ 45 de kilograme, părul drept, blond, lung şi ochi căprui. La momentul plecării purta geacă gri şi pantaloni negri.

Șocant! O altă tânără a dispărut din Caracal! Florina are 11 ani și e căutată în toată țara

Poliția o caută pe tânăra dispărută din Caracal

Poliția o caută pe tânăra de 11 ani, dispărută din Caracal

Fata este căutată cu forţe sporite, poliţiştii fiind sprijiniţi în activităţile de căutare de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi angajaţi ai Poliţiei Locale Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului Slatina, au precizat reprezentanţii IPJ Olt, informează cei de la news.ro.

Poliţiştii roagă toate persoanele care au informaţii despre fată să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Fata de 11 ani a fost dată în urmărire naţională, ea fiind căutată atât în tot judeţul Olt cât şi în judeţele limitrofe, au mai anunţat reprezentanţii IPJ Olt, mai arată cei de la Agerpres.

Un microbuz cu 17 pasageri s-a răsturnat în Teleorman! A fost activat planul roşu de Intervenţie: Cel puțin un mort și ș... S-a schimbat legea! Polițiștii au dreptul să vă verifice corporal sau în portbagajul mașinii. În ce situații se aplică n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x