Antena Căutare

Alertă! O asistentă de la UPU Timişoara, care a fost de gardă noaptea trecută, infectată cu coronavirus

O asistentă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Timişoara, care noaptea trecută era de gardă, a fost infectată cu coronavirus, ea fiind transferată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Potrivit medicilor, femeia s-a simţit rău la finalul turei de serviciu, luni dimineaţă, şi avea febră. Asistenta a fost imediat izolată şi i s-au prelevat probe pentru testele covid 19, iar rezultatul a fost pozitiv.

Asistenta medicală a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde primeşte tratament.

UPU a Spitalului Judeţean Timişoara a fost dezinfectată. Cel mai probabil, femeia nu a transmis virusul deoarece atât ea, cât şi colegii ei purtau echipamente de protecţie. Oricum, toţi cei care au lucrat în tură, noaptea trecută, vor fi monitorizaţi.

Sursa : news.ro

Managerul Spitalului Focşani şi mai multe cadre medicale s-au izolat la locul de muncă, după ce au intrat în contact cu ... Pandemia de coronavirus scoate la iveală neregulile din România: "Medicii au tolerat lipsurile din spitale timp de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x