Antena Căutare

O asistentă medicală, nepoata ministrului Sorina Pintea, găsită fără suflare în propria locuință! Tânăra avea 27 de ani și se căsătorise de curând

O asistentă medicală, nepoata ministrului Sorina Pintea, găsită fără suflare în propria locuință! Tânăra avea 27 de ani și se căsătorise de curând.

O asistentă medicală, nepoata ministrului Sorina Pintea, găsită fără suflare în propria locuință! Tânăra avea 27 de ani și se căsătorise de curând.

O asistentă medicală în vârstă de doar 27 de ani, nepoata ministrului Sănătății, Sorina Pintea, a gost găsită fără suflare în locuința sa, marți seară. Conform unor surse din cadrul anchetei, tânăra, care se căsătorise de curând, s-ar fi sinucis.

Tânăra, angajată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde Sorina Pintea a fost manager înainte de a prelua funcţia de ministru, era căsătorită de puţin timp cu un angajat din cadrul ISU Maramureş, scrie Agerpres.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj: ”Rămas bun, Flavia”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare tânăra.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a precizat că tânăra a fost găsită fără viaţă, fără urme de violenţă, iar cazul a fost preluat pentru cercetări de o echipă de criminalişti.

"La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului ( SJU ) pentru efectuarea necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a decesului", a precizat Florina Meteş.

Potrivit aceleiaşi surse, imediat după primirea apelului pe numărul unic 112, la faţa locului s-au deplasat un echipaj al SMURD şi al poliţiei.

Vești extraordinare pentru români! Se fac angajări în armată! Mii de posturi sunt disponibile, iar salariile depășesc câ... Noua formulă de calcul a pensiilor. Ce modificări apar şi cum te afectează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x