Antena Căutare

O familie intreaga a ajuns sub rotile unui TIR, pe o sosea din Arad

O familie intreaga a ajuns, in aceasta dimineata, sub rotile unui TIR, pe o sosea din Arad. Tatal ar fi adormit la volan si a intrat pe contrasens. Barbatul, sotia lui cubaneza si fetita lor de doar 10 luni au fost grav raniti. Bebelusul este in stare critica si a fost dus cu un elicopter la un spital din Timisoara.

Pompierii au reusit cu greu sa-l scoata pe sofer din masina. Medicii l-au transportat imediat la spital pentru a-i mai da o sansa la viata. Acolo au fost duse si fetita lui de doar 10 luni si sotia, o tanara cubaneza. Femeia a suferit o ruptura de splina si a intrat direct in sala de operatie.

Copilul si tatal au fost preluati de elicoptere si dusi la Timisoara. Soferul masinii este in coma, iar fetita este in stare grava pentru ca are o fractura craniana.

Parintii plecasera impreuna cu fetita lor din Bucuresti in vacanta la schi, in Austria. Tatal, directorul unei firme de IT, lucrase pana tarziu aseara. Dupa ora 21:00, insa, si-a luat familia si a pornit la drum. Cand au ajuns la Cicir in Arad, oboseala si-a spus insa cuvantul.

In urma impactului, masina a fost aruncata direct pe liniile de tramvai.

Un detinut condamnat pentru omor a evadat de sub escorta... Cei trei romani care au jefuit muzeul din Rotterdam au avut ajutor din partea unor complici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x