Antena Căutare

Scene de film HORROR în Prahova! O femeie a crezut că va muri SFÂȘIATĂ de urs! Curajul uluitor al soțului ei

O femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital, joi, după ce a fost atacată de un urs în gospodăria ei din judeţul Prahova. Femeia a scăpat cu viață datorită soțului ei, care a intervenit și a lovit animalul cu un topor, omorându-l.

O femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital, joi, după ce a fost atacată de un urs în gospodăria ei din judeţul Prahova. Femeia a scăpat cu viață datorită soțului ei, care a intervenit și a lovit animalul cu un topor, omorându-l.

Incidentul s-a petrecut după ce ursul a intrat în gospodăria acestei femei din satul Plăieţu, comuna Măneciu, din judeţul Prahova.

La momentul atacului, femeia, în vârstă de 58 de ani, se afla în zona unde creşte animale.

Femeia a fost rănită la mâna stâgă şi la piciorul stâng şi a scăpat din ghearele ursului după ce soţul ei a intervenit şi a lovit animalul cu un topor. În urma loviturii, ursul a murit.

Întrucât incidentul a avut loc într-o zonă în care era dificil accesul pe cale rutieră, echipajele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit cu o barcă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova pentru a o prelua pe femeia rănită şi a o duce la spital, potrivit News.ro.

Soţul femeii nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului.

Este JALE mare! Pericolul MAJOR ascuns la metroul din București. Călătorii habar nu au de el!... Gata, s-a stabilit! Se dau vouchere pentru aparate dentare! Care este valoarea maximă a acestora și cine le poate primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x