Antena Căutare

O femeie din Iasi, asistenta-sefa la maternitatea din oras, s-a sinucis

Si-a pus capat zilelor si nimeni nu-si explica de ce. O femeie din Iasi, asistenta-sefa la maternitatea din oras, a decis sa-si incheie socotelile cu viata in aceasta dimineata. Problemele de sanatate sau o depresie ar fi stat la baza deciziei sale. Nimeni nu poate spune cu siguranta ce a impins-o pe femeie sa faca asa ceva.

Sotul a fost cel care a vazut-o pe femeie zacand fara viata in parculetul din fata blocului. S-ar fi aruncat in gol de la etajul 10, de la geamul camerei sale, in jurul orei 6:00.

Vecinii au sunat la 112, iar medicii au ajuns imediat, pentru ca femeia locuia foarte aproape de statia locala de ambulanta. Din pacate, nu au putut decat sa constate decesul.

O boala care ar fi chinuit-o atat de tare incat femeia nu a mai rezistat presiunii sau o depresie ar fi determinat-o pe asistenta sa-si puna capat zilelor.

“S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului si s-a deschis dosar penal pentru moarte suspecta”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Femeia avea 58 de ani si lucra ca asistenta-sefa la cea mai mare maternitate din oras de ani buni.

Doi medici israelieni de la o clinica privata din Capitala, retinuti pentru trafic de ovule... Arad: Asa arata cosul de gunoi pe care primaria a dat 850 de euro!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x