Antena Căutare

O femeie însărcinată în nouă luni și-a surprins soțul cu amanta la plajă. Cum au reacționat amorezii: „Despre ce vorbești?”

O femeie însărcinată în luna a noua și-a surprins soțul în compania amantei pe plajă. Totul a fost distribuit în mediul online, iar clipul a devenit viral.

Galerie
Femeia și-a surprins soțul infidel | Shutterstock

Căsnicia nu este o treabă ușoară, iar unii oameni nu sunt făcuți pentru a fi într-o relație monogamă. Acest fapt este foarte cunoscut, deși nu mulți sunt conștienți de el. Tocmai de aceea îi fac pe cei din jur să sufere enorm.

În ciuda faptului că soția sa era însărcinată în nouă luni, un bărbat a înșelat-o fără pic de remușcări. Ba mai mult, reacția sa a uluit o sumedenie de oameni.

Citește și: O femeie se gândește să se despartă de iubitul său, după o relație de 10 ani. De ce a cerut ajutor pe internet în această situație

Cum au reacționat amorezii: „Despre ce vorbești?”

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost surprins de soție pe plajă împreună cu amanta sa. Cei doi se relaxau sub razele soarelui când a apărut soția bărbatului.

Citește și: Cel mai bizar triunghi amoros! Un tânăr a început o aventură cu mama vitregă, care e cu 17 ani mai mare. Cine pe cine se răzbuna

Aceasta, vizibil însărcinată, le cere socoteală celor doi. Bărbatul nu a ținut cont de faptul că soția sa îi poartă copilul, nici de sentimentele pe care le-au împărtășit în aproximativ un deceniu și jumătate, conform unei surse.

Citește și: Și-a comandat o pizza cu salam și iubita lui a știut imediat că o înșală. Ce l-a dat de gol pe iubitul infidel

Cei doi formau un cuplu de la vârsta de 16, respectiv 18 ani. Deși inițial, femeia a încercat să stea departe de soțul ei și de amanta acestuia, într-un final furia a împins-o să îi confrunte.

Soțul și amanta sa au părut vizibil deranjați de prezența soției, însă și-au păstrat calmul, iar amanta chiar i-a zâmbit soției.

„Ne-am despărțit”, i-a spus soțul.

Citește și: Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă

Însă femeia a fost vizibil contrariată: „Nu suntem divorțați! Despre ce vorbești? Ai fost la mine acasă astăzi!”

„Mi-a luat și câinele cu el”, a completat aceasta.

Citește și: Cum au apărut Vali Vijelie și soția în mediul online, după episodul de infidelitate al artistul. Postarea a stârnit reacții dure

„Ce ai făcut cu el? Ce i-ai făcut?” a întrebat-o ea pe amantă, în timp ce aceasta își strângea calmă lucrurile de pe plajă.

„Ești dezgustător! Dezgustător”, i-a strigat ea soțului infidel.

Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar oamenii și-au arătat simpatia pentru soția însărcinată.

Citește și: După un pariu cu prietenii și-a pierdut încrederea în femei. Ce a făcut iubita sa: „Un pariu mi-a dat lumea peste cap”

„Îmi pare rău, dragă! Meriți toată iubirea din lume!” sau „Durerea din vocea ta. Îmi pare rău, mama. Îmbrățișări!” au fost doar câteva dintre reacțiile celor care au vizionat filmulețul.

Citește și: O femeie celebră primește milioane de euro de fiecare dată când partenerul o înșală. În vară împlinesc zece ani de relație

De asemenea, internauții au sesizat faptul că amanta er foarte tăcută și extrem de calmă, ceea ce le-a dat de înțeles că era la curent cu întreaga situație.

„Tăcerea ei arată că știa” sau „Faptul că ei nu-i pasă spune multe”, au ținut să împărtășească oamenii despre persoana surprinsă cu soțul pe plajă.

Rezultate Loto azi, 18 iulie 2024. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Rezultate Loto 18 iulie 2024. Report cumulat la Noroc de peste 1,87 milioane de euro! Ce premii sunt în joc pentru dumin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Interviurile Insula Iubirii | Din 29 august, exclusiv în AntenaPLAY
Interviurile Insula Iubirii | Din 29 august, exclusiv în AntenaPLAY Marti, 27.08.2024, 12:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x