Antena Căutare

O fetita a fost rapita chiar de catre mama ei

O fetita din Oravita a fost rapita ca-n filme in urma cu sase zile. Micuta se afla in parc alaturi de bunica ei in momentul in care o persoana a coborat dintr-o masina si a insfacat-o. In urma unor cercetari, politistii au constatat ca fetita a fost rapita chiar de catre mama sa, ajutata de trei prieteni.

Tatal fetitei in varsta de trei ani este foarte ingrijorat de starea copilului sau care a fost rapit dupa un plan inspirat din filmele de actiune. Micuta se afla in parc impreuna cu bunica ei si, intr-un moment de neatentie al acesteia, o femeie a venit si a invelit-o pe fetita intr-o haina si a dus-o intr-o masina. Atat copilul, cat si mama sa, cea care l-a rapit, s-au lovit de caroseria masinii in momentul in care au sarit in autovehiculul care a demarat in tromba.

Oamenii legii au luat legatura cu mama fetei, care a recunoscut ca si-a rapit copilul. Potrivit tatalui, micutei, aceasta a mai fost luata cu forta si in trecut. Fosta lui concubina l-a avertizat ca nu i-o va lasa in grija definitiv decat daca ii cumpara un autoturism BMW.

Incendiul de pe pe Soseaua Virtutii din Capitala, declansat de un aparat de aer conditionat... Grindina a facut ravagii in mai multe localitati din Moldova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x