Căutare Live

O gravidă, mamă a doi copii a murit infectată cu noul tip de coronavirus! Femeia nu suferea de alte afecțiuni

O femeie însărcinată și-a pierdut viața la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. Femeia era infectată cu coronavirus, deși nu suferea de alte afecțiuni.

O gravidă, mamă a doi copii a murit infectată cu noul tip de coronavirus! Femeia nu suferea de alte afecțiuni

Femeia avea 33 de ani şi era însărcinată în 25 de săptămâni. A murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, unde era internată în secția de terapie intensivă. Tânăra ar fi luat virusul chiar de la fratele ei, recent întors din Spania.

Noi date despre cazurile de infectare cu Covid-19, în România! Care este situația, în ultimele 24 de ore

Medicul şef al secţiei de ATI din unitatea sanitară spune că femeia însărcinată nu avea alte afecţiuni în afară de infecţia cu SARS-CoV-2. Ea a ajuns însă la spital în stare foarte gravă.

"La 33 de ani, alte boli cronice nu avea, dar avea o infecție cu coronavirus, iar gravidele au un risc major care poate fi agravat de acest coronavirus", a declarat conform Digi24, Silviu Tuzes, medic şef la secția ATI.

Masca de protecție a devenit obligatorie de astăzi, în alte două mari judeţe din ţară! Află unde se impun noile reguli!

Medicii de la Alba Iulia au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a o salva, oferindu-i tratament şi toate procedurile care se impun într-un astfel de caz grav, dar nu au reuşit să o salveze.

Femeia mai are doi copii mici, care acum au rămas făra mamă.

Pisica infractoare! Caz incredibil în Sri Lanka! O felină care fusese arestată pentru trafic de droguri a evadat din înc... A fost cutremur sâmbătă după amiaza! Unde s-a înregistrat seismul și ce magnitudine a avut!...
Ultimele știri