Antena Căutare

O masina a fost lovita in plin de tren, pe soseaua de centura din Targoviste

Grav accident rutier, azi-noapte, pe soseaua de centura din Targoviste. Un sofer si-a condus cumnatul spre moarte, pentru ca nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu o cale ferata. Masina a fost lovita in plin de o locomotiva industriala si aruncata in crucea Sfantului Andrei.

Barbatul abia se putea tine pe picioare si avea fata plina de sange si de lacrimi dupa accident. Isi conducea cumnatul si un prieten al acestuia spre serviciu. Nu cunostea bine drumul si nu a vazut la timp indicatorul crucea Sfantului Andrei.

Mecanicul locomotivei a incercat sa evite impactul. N-a avut, insa, destul timp sa reactioneze: „Domnule, pai, daca am dat semnalele astea, ca eu de cate ori trec pe aici, dau, vede ca suna. Ce sa mai facem?”.

Loviturile au fost fatale pentru cumnatul soferului, care statea pe locul din dreapta. Medicii au incercat minute bune sa il resusciteze.

Atat soferul, cat si mecanicul locomotivei au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Soferul s-a ales, insa, cu dosar penal pentru ucidere din culpa. Din cauza accidentului, traficul rutier in zona a fost blocat mai bine de doua ore.

Un muncitor din Targoviste a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de pe o banca direct in cap... Instanta nu l-a lasat pe Adrian Nastase sa-si imbratiseze fiul in sala de judecata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x