Antena Căutare

O noua zi de proteste: Peste 1.000 de oameni picheteaza Guvernul si Palatul Cotroceni

Peste o mie de persoane, afiliate la cele cinci confederatii sindicale, vor picheta, astazi si maine, Piata Victoriei si Palatul Cotroceni. Dupa o pauza de week-end, sindicalistii vor relua luni protestele. Se contesta masurile de austeritate, care ar putea bloca total sistemul bugetar, intrucat oamenii sunt decisi sa intre in greva generala pe termen nelimitat.

Confederatiile sindicale au anuntat si un miting de amploare in Piata Victoriei, pe 19 mai, la care vor participa aproape 40.000 de sindicalisti.

Pensionarii sunt primii care au recurs la masuri extreme. in mai toata tara am asistat, miercuri, la o serie de mitinguri in care a fost nevoie de interventia jandarmilor.

Palatul Cotroceni a devenit pentru cateva ore scena de protest. Sute de pensionari au vrut sa ii spuna presedintelui Basescu ca nu traiesc bine. Oamenii se plang ca nu le ajung banii nici pentru o paine.

Fortele de ordine au facut fata cu greu batranilor. La Galati, o femeie a fost imbrancita de jandarmi si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

In toata tara, pensionarii au cerut demisia presedintelui si a guvernului.

Natura dezlantuita in Romania: 2 oameni au murit trasniti... Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, ramane in arest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x