Antena Căutare

O româncă a primit o veste cruntă din partea medicului ginecolog, însă totul s-a dovedit a fi un miracol: „O inimioară care bate”

O femeie din județul Botoșani a avut parte de o experiență neobișnuită. Ce i s-a întâmplat pare desprins dintr-un film.

femeie la control medical
Românca în vârstă de 43 de ani a trecut imediat de la agonie la extaz, după ce a primit două vești total opuse care au bulversat-o | Shutterstock

Românca în vârstă de 43 de ani a trecut imediat de la agonie la extaz, după ce a primit două vești total opuse care au bulversat-o.

Citește și: Categoria de tineri care vor primi o indemnizație lunară de 2.522 de lei până la 26 de ani. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Povestea de viață a româncei care a fost la doi medici diferiți. Ce i s-a întâmplat

Cristina, o femeie din județul Botoșani, a trecut de la agonie la extaz, într-o perioadă scurtă de timp, scrie Botosaninews.ro.

Românca în vârstă de 43 de ani a primit un diagnostic crud din partea unui medic ginecolog, care i-a spus clar că suferă de „o tumoră uterină cu evoluție imprevizibilă”, pentru care are nevoie urgent de investigații medicale și, dacă e nevoie, de o intervenție chirurgicală.

„Sora mea a fost la un consult de rutină și i-a zis că are tumoare și trebuie operată urgent. A plătit la privat”, a explicat sora Cristinei.

Citește și: Ce categorie de români mai au de primit bani până la sfârșitul anului. Despre ce sumă este vorba

Femeia de 43 de ani s-a speriat la auzul veștii, așa că a decis să apeleze la alt medic, pentru a verifica dacă afirmațiile sunt adevărate sau false. Cel de-al doilea medic a descoperit că, de fapt, românca este însărcinată. Cristina i-a transmis un mesaj doctorului care i-a pus diagnosticul greșit:

„Tumora văzută de dumneavoastră are ochișori, mânuțe și piciorușe și o inimioară care bate. Să vă fie rușine și o să vă dau în judecată”, i-a spus, revoltată, Cristina.

Botoșăneanca a fost mirată de faptul că un specialist cu experiență medicală i-a transmis un diagnostic greșit, dar mai ales grav. Faptul că i-a spus că are tumoră nu i-a picat bine româncei. Totodată, femeia s-a întrebat cum ar fi arătat viața ei dacă nu ar mai fi verificat în altă parte și ce rău ar fi putut să-i facă bebelușului din pântec.

Citește și: Cum ne dăm seama de diferența dintre răceală si gripă. Medicul infecționist Adrian Marinescu explică simptomele specifice

Primul medic, care i-a dat diagnosticul greșit, s-a apărat și a precizat că femeia are, în continuare, probleme de sănătate, sfătuind-o să își facă investigații de specialitate.

„Tumora uterină există, faptul că sarcina era în spatele tumorii nu este vina mea. Problemele tale grave nu se rezolvă certându-te cu mine”, i-a replicat medicul.

Un alt caz în care diagnosticul a fost unul greșit

O femeie, în vârstă de 53 de ani, din Marea Britanie a primit un diagnostic care a șocat-o. Când a început să tușească și să respire mai greu decât de obicei s-a decis să ceară ajutorul medicului. Doctorul generalist a liniștit-o, spunându-i că nu are nimic, însă analizele care au ieșit au arătat contrariul.

După multe radiografii și reasigurarea din partea medicilor că totul este în regulă, Tracey Ketch s-a simțit din ce în ce mai rău. Astfel, medicul generalist a trimis-o de urgență să facă o tomografie computerizată sau alte investigații mai amănunțite.

Femeia suferea, de fapt, de cancer la plămâni.

„Sunt absolut sigură de faptul că acest cancer al meu a fost diagnosticat târziu din cauză că sunt nefumătoare. Mă simt de parcă simptomele mele au fost tratate mult prea superficial după ce am spus că nu fumez”, a mărturisit femeia, pentru The Sun.

(P) Sondaj eJobs: 65% dintre angajați cred că și-ar putea găsi un job nou în mai puțin de două luni... ANPC vrea ca toate restaurantele să treacă lista cu ingrediente în meniu. Ce spun organizațiile patronale despre noua sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x