Antena Căutare

O româncă furioasă pe soț a plătit o vrăjitoare cu 400.000 de dolari ca să-i vină de hac! Detaliul uluitor descoperit de polițiști

Lovitură pentru doi aşa-zişi vrăjitori din Ploieşti, care şi-au păcălit clienţii! Aceștia trebuie să-i dea înapoi unei românce stabilită în Florida (Statele Unite ale Americii) suma de cinci sute de mii de dolari! Pentru ce servicii a plătit femeia?

O româncă furioasă pe soț a plătit o vrăjitoare cu 400.000 de dolari ca să-i vină de hac! Detaliul uluitor descoperit de polițiști
O româncă a plătit o vrăjitoare cu 400.000 de dolari ca să scape de fostul soț

Femeia le-a dat toată averea convinsă că escrocii îi vor lichida soţul prin farmace. Stenogramele din dosar dezvăluie că vrăjitorii aveau o singură tehnică pe care o stăpâneau bine: şantajul.

După o căsnicie nefericită, românca din Florida a apelat printr-o amică la o aşa zisă vrăjitoare din Ploieşti. Voia să scape defintiv de fostul soţ, dspre care era convinsă că împreună cu actuala iubită i-ar fi făcut farmece. I-a plătit 1.300 de dolari "mamei Elena". "Vrăjitoarea" a înţeles rapid că poate să facă rost de şi mai mulţi bani!

ROMÂNCĂ ORBITĂ DE DORINȚA DE RĂZBUNARE

Pentru a-i câştiga încrederea, "Mama Elena" îi spune femeii că poate vorbi cu nepotul ei decedat. Ba mai mult, aceasta i-a făcut legătura cu un tămăduitor fals, pe nume George.

Cum îşi păcălea "tămăduitorul" clienta? Îi spunea clientei că trebuie să spele toți banii pe care îi are. Acela a fost momentul în care femeia i-a dezvăluit tămăduitorului că își poate vinde casa din Florida pentru a face rost de și mai mulți bani. Tranzacția a avut loc în august 2015, femeia fiind convinsă că banii îi vor fi înapoiați la finalul ritualului.

În mai puțin de o lună, femeia i-a transferat tămăduitorului George 400.000 de dolari. O sumă care i-a uluit până şi pe poliţiştii români, care au intrat pe fir.

Şi românca din Statele Unite pare să nu fi fost singura victimă. Alţi 30 de oameni au fost păcăliţi de cinci aşa zici vrăjitori.

Escrocii au fost arestaţi în 2015, iar acum au mai primit o lovitură: trebuie să-i restitie femeii toţi banii!

Gripa face tot mai multe victime în România. Trei pacienţi au murit... Cel mai tare deținut e la Botoșani! Ce a făcut omul în toaleta celulei! Mirosul i-a alertat pe gardieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x