Antena Căutare

O ursoaica a atacat doi barbati in judetul Dambovita

O ursoaica cu pui a ranit doi barbati din comuna damboviteana Varfuri. Animalul a intrat peste oameni in curte si i-a atacat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, Eduard Telea, la fata locului au intervenit doua echipaje medicale, unul de la SMURD si unul de la Serviciul de Ambulanta Judetean, care au acordat ingrijiri medicale victimelor.

"Din primele date rezulta ca tatal, un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, a suferit o plaga la mana, iar baiatul acestuia are zgarieturi. Ambii sunt constienti si au fost preluati de catre echipajele medicale SAJ si SMURD, care ii vor tranporta la spital. Incidentul ar fi avut loc, conform relatarilor victimelor, in momentul in care aceasta ursoaica cu pui a coborat din padure in gospodaria oamenilor, aflati in grajd, iar acestia probabil ca au incercat sa o alunge, dar ursoaica aflata probabil in cautare de hrana i-a atacat", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, Eduard Telea, conform Mediafax, citat de Antena 3.

VIDEO! Prima ninsoare a sezonului a blocat Transfagarasanul. Mai multi turisti au ramas in zapada... Un loc in caminele studentesti din Capitala, mai scump decat chiria la un apartament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x