Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

O viitoare mamă, rămasă pe străzi în Italia, imploră să fie ajutată să se întoarcă în România: „Nu am bani de mâncare! Vreau acasă” - VIDEO

Este însărcinată, speriată, abandonată pe străzi, fără bani sau loc de muncă. Un româncă din Italia a implorat, în lacrimi, să fe ajutată să ajungă în România: „Mă tratează ca pe un câine! Am familia disperată acasă!”

O viitoare mamă, rămasă pe străzi în Italia, imploră să fie ajutată să se întoarcă în România

Facebook

O înregistrare video tulburătoare fost redistribuită de mii de ori pe rețelele sociale, în doar câteva ore.

Cu ochii în lacrimi, o tânără rămasă în Italia cere ajutor. Spune că este însărcinată în trei luni și jumătate, nu mai are locuință, bani sau loc de muncă. A cerut ajutor autorităților, dar a fost refuzată.

„Salut, oameni buni! Sunt gravidă în trei luni și jumătate. Am rămas aici. Am fost la aeroport să pot să-mi iau bilet, nimeni nu mă ajută. Am sunat la Ambasadă, niciun ajutor. Am sunat la Minister, a fost singurul care mi-a dat un sfat.

Am ajuns în stradă, nu mai am loc de muncă, nu mai am unde să stau. Sunt în fața blocului și nu știu pe unde să o iau. Am întrebat de bilete de avion și polițiștii de acolo au spus că vor să-mi dea amendă.

Nu am doctor, nu am nimic. Nu știu ce să fac. Vreau doar să ajung acasă. Nu mai am bani de mâncare, nu mai am nimic. Am sunat la Ambasadă, mă tratează ca pe un câine. Am familia disperată acasă”, spune tânăra, în înregistrarea video distribuită pe Facebook.

Recomandari