Antena Căutare

Oferte speciale de Valentine's Day: cat costa un pachet de infrumusetare la salon, pentru Ziua Indragostitilor

Doua zile ne mai despart de sarbatoarea iubirii. Si chiar daca este importata de la americani, Valentine's Day este preferata indragostitilor. Iar doamnele si domnisoarele sunt evident extrem de agitate. Nu de alta, dar trebuie sa arate impecabil pentru partenerul lor.

Adina vine la salon inca de luna trecuta. Stie ca minunile nu se intampla peste noapte.

“Am inceput sa ma pregatesc inca din luna ianuarie, apeland la sedintele de intretinere corporala, in special cele pentru celulita si scadere rapida in greutate si cele faciale, deoarece imi doresc ca de Valentine’s Day sa arata cat mai bine pentru iubitul meu”, spune Adina Duma, clienta fidela a saloanelor de infurmusetare.

A dat putin peste 200 de lei pentru pachetul special de Ziua Indragostitilor. Mai exact, pe 10 sedinte de tratamente corporale combinate si 5 tratamente faciale. Un pret avantajos, spune ea, pentru efectele pe care le asteapta.

Electrozii de cauciuc provoaca niste contractii musculare, musculatura corpului se contracta, astfel muschii lucreaza, iar celulita si kilogramele in plus se topesc. Se pot pierde pana la 2-3 cm si celulita se diminueaza treptat.

Anumite proceduri sunt bune pentru tonusul muscular. Daca nu aveti timp sa mergeti la sala, o sedinta de electro e echivalentul a 4-5 ore de fitness.

Cat despre efectele asupra tenului, ultrasunetul facial este o procedura care are efect anticearcan, antirid si de lifting facial.

Din pachet nu lipsesc nici mastile cu botox sau caviar. Asa ca pretul pentru o zi perfecta creste destul de mult.

“Tinand cont ca de Valentine’s Day voi merge si la coafor si la manichiura, pedichiura si chiar la bronzare organica, am calculat aproximativ 700 de lei”, spune o clienta.

La care se adauga, desigur cadoul pentru iubit. Preferabil si altul in afara femeii perfecte de langa el.

Medicii din Timisoara i-au salvat viata unui tanar, dupa ce i-au montat un plaman artificial... Economii de Ziua Indragostitilor: Buchetele de flori, mult mai ieftine in sere decat la florarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x