Antena Căutare

Oportunitățile orașului Craiova. Cele mai căutate locuri de muncă din oraș

Dacă ești din Craiova și își cauți un loc de muncă în acest oraș frumos, atunci trebuie să știi că ai o mulțime de oportunități, fie că vrei să te angajezi full time, fie că vrei să faci eva în timpul liber pentru a câștiga un ban în plus.

Oportunitățile orașului Craiova. Cele mai căutate locuri de muncă din oraș
Dacă ești din Craiova și își cauți un loc de muncă în acest oraș frumos, atunci trebuie să știi că ai o mulțime de oportunități, fie că vrei să te angajezi full time, fie că vrei să faci eva în timpul liber pentru a câștiga un ban în plus. | shutterstock

Pe JobZZ.ro găsești rapid un locuri de muncă în Craiova și nu uita că în fiecare zi se caută angajatul perfect, ceea ce înseamnă că cineva vrea să te angajeze chiar acum.

Tu în ce domeniu îți cauți un loc de muncă? Cu JobZZ.ro ai șanse duble să te angajezi! Caută printre anunțurile postate de angajatori domeniul tău de interes.

Menajeră/Om la curățenie

Mulți oameni au nevoie de cineva care să îi ajute în casă din când în când. Există familii care muncesc foarte mult, iar timpul nu le permite să mai aibă și grijă de casă, astfel că apelează la cineva care știe să aibă grijă de casa lor.

Medic Stomatolog

În orașele relativ micuțe e nevoie de medici stomatologi să nu fie nevoie ca oamenii să parcurgă kilometri până a ajunge la un doctor să-și rezolve problema. Astfel, sunt o mulțime de locuri de muncă în Craiova pentru acest sector.

Citește și: Cinci tipuri de joburi de acasă

Manager restaurant

Manager de restaurant este, cumva, omul bun la toate. Trebuie să gestioneze și să supravegheze toate activitățile care se desfășoară în restaurant, astfel încât totul să meargă perfect. Vei găsi anunțuri pentru astfel de loc de muncă. De asemenea, dacă vrei un post similar sau ceva diferit, pe JobZZ.ro poți găsi imediat locul de muncă la care ai visat.

Citește și: Care sunt joburile viitorului și ce locuri de muncă au fost la mare căutare în ultimul timp

Agent de vânzări

Un agent de vânzări trebuie să prezinte și promoveze produsele societății pentru care lucrează, să ajute la creșterea numărului de clienți noi. Printre anunțuri există cerințele pentru experiență în vânzări de minimum doi ani, carnet de conducere categoria B, foarte bune abilități de vânzare, prezentare și negociere. Dacă le deții pe toate, ești candidatul ideal.

Citește și: 6 ani de Lajumate.ro! Aniversarea celui mai tare site de anunțuri din România

Dacă și tu te-ai hotărât să faci o schimbare sau doar îți dorești să ai parte de o nouă provocare din punct de vedere profesional, intră pe Jobzz.ro și vei găsi ceva potrivit pentru tine în orașul Craiova.

Revelion 2022: Felicitări cu mesaje ”La mulți ani 2022” sau ”Un an nou fericit” de trimis prin SMS, WhatsApp, Facebook d... Sfântul Vasile 2022: tradiții și superstiții pe 1 ianuarie. Cum îți verifici norocul în dragoste la sărbătoarea de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x