Antena Căutare

Oprescu vrea ca lucrarile din Centrul Istoric sa fie finalizate la inceputul lui august

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, ca pana la inceputul lunii august vrea ca lucrarile la toate strazile din Centrul Istoric sa fie finalizate, conform Mediafax.

"Septembrie este un termen care ma scoate din minti. Vreau ca undeva la inceputul lui august sa terminam cu toate strazile din Centrul Istoric"
Dezvoltare urbana in Europa de sud-est"

Intrebat daca in septembrie vor fi finalizate lucrarile din Centrul Istoric, Sorin Oprescu a spus ca vrea ca aceste lucrari sa se termine la inceputul lunii august.

La inceputul lunii mai, primarul Sorin Oprescu declara ca sunt finalizate lucrarile pe strazile Filitti, Verona, Franceza, Piata Sfantul Dumitru, urmand ca reabilitarea sa se incheie si pe strazile Postei, Stavropoleus, Sepcari, Covaci, Gabroveni, Selari si Caldarari.

In ce priveste Hanul Gabroveni, Oprescu spunea atunci ca s-a terminat licitatia la Ministerul Culturii si va incepe renovarea acestuia. Hanul Gabroveni va fi facut ca un centru cultural european si va costa cam sase-sapte milioane de lei, preciza primarul.

De asemenea, edilul Capitalei preciza ca Primaria Capitalei are in proiect o parcare supraterana in Centrul Istoric cu peste 800 de locuri, pe cinci-sase etaje, aceasta fiind necesara pentru ca zona se va dezvolta in continuare.

Foto: Intact Images

Cei care nu si-au asigurat locuinta, amendati doar dupa august 2012... Va primi titlul de cetatean de onoare pentru ca a implinit 100 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x