Antena Căutare

Oradea: Targ de job-uri pentru femeile de etnie roma

E seceta pe piata locurilor de munca. Insa femeile de etnie roma au primit acum o sansa. Special pentru ele, s-a organizat un targ de joburi la Oradea. A fost si un bun prilej de. dans. Inainte de munca, putina distractie. Asta si-au spus putinii vizitatori ai targului de joburi. Dar nu au fost toti asa. Unii au studii si sunt foarte hotarati.

"M-am pregatit pentru facultatea de medicina, dar n-am luat acum bacalaureatul. Dupa zece ani, sa devin doctor sau ceva", a spus unul dintre vizitatori. In ceea ce priveste locurile de munca, viitorul suna bine. Pe hartie, cel putin.

Femeile de etnie roma se pot califica acum ca florarese sau pot lucra la magazinele de bijuterii. Au de ales din peste o suta de locuri de munca. Mai sunt mici incoveniente, dar se pot rezolva. Targul de joburi pentru femeile de etnie roma face parte dintr-un proiect mai mare. Banii pentru proiect, cinci milioane de euro, au venit de la Uniunea Europeana.

Foto: Intact Images

Emotiile unui supravietuitor: Pilotul ranit in tragedia aviatica de la Craiova, sarbatorit in spital... Pelerinii au inceput sa soseasca la Iasi, pentru a o praznui pe Sfanta Parascheva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x